• 0723564004
  • office@valentino-resorts.ro

Despre noi

Despre noi

 

Restaurantul Valentino Events și-a deschis pentru prima data porțile publicului larg in 2012, propunându-și sa devină cunoscut pentru calitatea serviciilor și atenția oferită clientului.

Ne-am propus, încă de la început, sa ne folosim experiența de peste 20 de ani in domeniul gastronomic pentru a crea preparate dintre cele mai gustoase și creative. Astfel, îmbinând traditionalismul bucătăriei românești cu rafinamentul celei mediteraneene, clienții sunt invitați intr-o călătorie culinara de neuitat, capabilă de a satisface pana și cele mai pretențioase gusturi .

Din dorința de a oferi servicii cât mai complete , am creat Valentino Rooms, 8 spații de cazare ultra moderne care conferă clientului sentimentul ca a poposit intr-o lume a viitorului. Petele de culoare, design-ul inovator, cât și lumina calda care pătrunde prin geamurile de sticla, sunt garantul unei experiențe care se desprinde tranșant de lumea exterioara.

Nu in ultimul rând, pentru ca sportul ocupa un rol important in viețile noastre, am realizat Valentino Sport, una dintre cele mai moderne baze sportive nu din zona, ci din întreaga țara. Așadar, punem la dispoziția clienților un teren de fotbal impecabil, vestiare demne de o arena naționala, cât și un bar unde sportivii se pot relaxa.

Tot ceea ce întreprindem, este realizat cu bucurie și deosebita considerație, iar scopul nostru este acela de a le oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.