• 0723564004
  • office@valentino-resorts.ro

Valentino Events

Valentino Events Focsani

 

Luxul nu trebuie sa te sperie.

Lista locatiilor care-ti pot gazdui nunta sau botezul TREBUIE sa inceapa cu salonul Valentino.

O viziune gastronomica inedita, aromata datorita inovatiei si a bunului gust, o arta culinara in forma ei absoluta, ce ofera invitatilor o atmosfera aristrocrata de neuitat.

Salonul Valentino se remarca prin ambianta sa unica, fiind recunoscut pentru interiorul sau stralucitor. O locatie ideala pentru evenimente precum receptii de nunta, botezuri, baluri de absolvire, cat si alte petreceri private.

Intemeierea unei familii este unul dintre cei mai importanti pasi in viata unui cuplu. Valentino Events este alaturi de viitorii miri, oferindu-le posibilitatea organizarii nuntii intr-un local spectaculos.

Misiunea noastra in organizarea de evenimente este de a oferi unicitatea fiecarei manifestari, fie nunta, botez sau orice alta petrecere privata.

Salonul “Valentino Events” este proiectat pentru a exprima dorintele si emotiile invitatilor nostrii. Meniul restaurantului este diversificat, iar in fiecare luna martie a anului in curs, va dam posibilitatea de a va alege meniul pentru petrecerea dumneavoastra, oferindu-va o prezentare a meniurilor, unde veti avea ocazia sa degustati fiecare preparat in parte.

De prima data cand veti trece pragul, veti simti caldura si cordialitatea locatiei, intelegere si flexibilitate incepand de la personalul administrativ si pana la ospatari.

Pentru rezervari si informatii suplimentare, sunati la nr. tel. : 0723564004.